Hulp nodig voor een boodschap of een klusje
Heesch durf te vragen. Bel of app

Samen Heesch: de sociale vraagbaak en praktische hulpbron

‘Heesch durf te vragen’ zoekt nieuwe vrijwilligers , maar staat ook in de startblokken om nieuwe vragen op te lossen! (januari 2023)

Het hele jaar 2022 zijn er aan de  ca 40 vrijwilligers van Samen Heesch 120 vragen gesteld en zij wisten daarvan een kleine 100 op te lossen. We hebben een enthousiaste groep vrijwilligers, die van zowel Dorpsplein Heesch, Graag Gedaan en Wij Heesch afkomstig zijn. Wel zo makkelijk dat we nu allemaal verenigd zijn onder de noemer van Samen Heesch. Graag maken we onze groep nog veel groter en slagvaardiger.

Elke week staat er een advertentie van Samen Heesch in deze krant. Niet alleen voor ‘Heesch durf te vragen’, maar ook voor onze andere activiteiten zoals de ontmoetingsmiddagen op maandag, woensdag- en vrijdagmiddag, cursus valpreventie en lekker eten in de Kookkamer Heesch. Allemaal activiteiten, die via www.samenheesch.nl nader worden toegelicht en belangstellenden van harte uitnodigen.

Donderdagavond 12 januari volgden  een aantal van onze vrijwilligers een cursus in het leren herkennen van de eerste  tekenen van dementie en hoe hiermee om te gaan. De cursus was op uitnodiging van de Stichting Dementievriendelijk Bernheze in samenwerking met  de stichting  Alzheimer Nederland. Een leerzame avond en een goed begin van het jaar. Bijscholing van vrijwilligers zal dit jaar zeker aandacht krijgen. Elkaar ontmoeten ook.

Dus, als jou dit aanspreekt en heb je wat tijd over voor een ander, meld je dan snel aan. Telefonisch, via de app (06 12 997 409) of mail  vraag@samenheesch.nl).

En als je een  vraag hebt kan je hier natuurlijk ook  terecht. Ook als je vragen hebt over instanties op het gebied van jeugdhulp, zorg, welzijn en werk en inkomen kan Samen Heesch je goed doorverwijzen .

Wij zijn bereikbaar via de telefoon of via de mail, ook als je gewoon zin hebt in een praatje.