Hulp nodig voor een boodschap of een klusje
Heesch durf te vragen. Bel of app

Samen Heesch: de sociale vraagbaak en praktische hulpbron

‘Heesch durf te vragen’ is altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers om aan nieuwe vragen te kunnen voldoen .

Het afgelopen jaar zijn er aan de 35 vrijwilligers van ‘Heesch durf te vragen’ in totaal 140 vragen gesteld; daarvan zijn er ca 125 opgelost. We hebben een enthousiaste groep vrijwilligers, die van zowel Dorpsplein Heesch, Graag Gedaan en Wij Heesch afkomstig zijn. Inmiddels zijn er ook nieuwe vrijwilligers bijgekomen.

De vragen zijn afkomstig van Heesche inwoners, maar komen ook meer en meer binnen via professionele hulpverleners zoals Ons Welzijn, Mantelzorgmakelaar, Thuiszorg, WMO loket enzovoort. Vanuit ons verleden hebben we inmiddels ook veel ‘vaste klanten’, die rechtstreeks met hun eigen vrijwilliger contact leggen. Dat kan zijn voor een regelmatig bezoekje, vervoer of een klus in huis en tuin. Dat zijn er ongeveer 10 per week.

Als jou dit aanspreekt en heb je wat tijd over voor een ander, meld je dan snel aan. Telefonisch, via de app (06 12 997 409) of mail  vraag@samenheesch.nl).

En als je een  andere vraag hebt kan je ook contatc met ons opnemen. Bijvoorbeeld het gebied van jeugdhulp, zorg, welzijn en werk en inkomen. Samen Heesch is goed op de hoogte van regelgeving en instanties en verwijst dan door .

Wij zijn bereikbaar via de telefoon of via de mail, ook als je gewoon zin hebt in een praatje.