Dagbesteding; Woensdag en dondermiddag in de Pas

Laagdrempelige dagbesteding in Heesch is een initiatief van Samen Heesch en is opgezet voor mensen die graag een gezellige actieve middag willen beleven. Er is voor deze dagbesteding geen WMO- of WLZ-indicatie nodig. Er even gezellig op uit trekken is niet voor iedereen even gemakkelijk, terwijl creatief, of licht sportief bezig zijn erg belangrijk is. Samen Heesch en gemeente Bernheze onderkennen dit.

Er zijn eenvoudige balspellen zoals barakken, er wordt gesjoeld, het taalgevoel wordt uitgedaagd, een beetje rekenen komt aan bod, er zijn uitstapjes en met kerstmis is er weer iets extra’s. De professionals van Heelwijk en de vrijwilligers van Samen Heesch, zorgen ervoor dat het elke week weer boeiend is. En mocht u een mantelzorger hebben, die is ook van harte welkom, maar anders heeft die mooi een middag vrij.

Wanneer: Elke woensdag en donderdagmiddag van 14.00 uur tot 16.30 uur
Waar: De Pas, De Misse 4, Heesch
Wat: Voor een groep van 8 tot 12 personen wordt een gezellige en actieve middag georganiseerd. De organisatie en begeleiding is in handen van een professional van Heelwijk ondersteund door vrijwilligers. Samen met de deelnemers zetten we een programma van activiteiten op, waarbij we indien mogelijk aansluiten bij lopende activiteiten binnen en rond de Pas.
Kosten: Omdat de gemeente Bernheze de dagbesteding financieel ondersteunt, is de eigen bijdrage van de deelnemer maar € 2,00 per keer.
Vervoer: Als vervoersproblemen deelname aan de dagbesteding in de weg staan, dan zoeken we samen naar een oplossing.

Belangstelling:
Nadere informatie via het mailadres van Samen Heesch vraag@samenheesch.nl of via telefoonnummer: 0683141752
(activiteitenbegeleiding Heelwijk)