Hoera het is zondag, kom je ook?

Een nieuwe activiteit van Samen Heesch, KBO Heesch en Ons Welzijn. Is gestart op zondag 14 januari 2024 in De Pas. Iedereen is van harte welkom,  vooralsnog  in de  even weken (2,4,6 enz)

Voor sommige mensen is zondag een saaie dag: geen bezoek, alleen thuis of een partner die de hele middag Max Verstappen wil kijken, terwijl je er zelf niks om geeft….. of vul maar aan. Er zijn nu drie organisaties die daar samen iets aan willen doen: Samen Heesch,  KBO en Ons Welzijn. Met elkaar organiseren we een ontmoetingsactiviteit in de Pas. Wat dat precies  gaat inhouden, hangt sterk af van wensen van deelnemers: dat kan zomaar gezellig wat kletsen zijn met een kopje koffie, misschien een spelletje doen met iemand die dat ook leuk vindt, daar een afspraak maken om later in de middag of in de loop van de week samen iets te ondernemen…. Er is van alles mogelijk. Deelname is gratis, consumpties zijn voor eigen rekening. (betalen per pin)

We zijn gestart op zondag 14 januari en komen voorlopig elke twee weken bij elkaar. Heb je ook zin om te komen;  heb je concrete ideeën over de invulling van deze activiteit? Loop dan binnen en sluit je aan. Het is niet nodig om je van te voren hiervoor aan te melden.

Meer informatie via email: vraag@samenheesch.nl of telefoonnummer 06-12997409 van Stichting Samen Heesch. Een appje sturen kan natuurlijk ook.