De Soos is op zoek naar nieuwe leden en nieuwe activiteiten. Wie komt ons versterken?

De ‘ Sociëteit zonder naam’ is een vereniging, die al meer dan 50 jaar bestaat in Heesch. Ook toen kwam men al  in de oude Pas bij elkaar om een praatje te maken, te biljarten, een kaartje te leggen, een potje te darten of wat dan ook. En tot op de dag van vandaag doen zij dat nog steeds. Op maandag- en vrijdagmiddag. Op dit moment ligt de nadruk vooral op biljart en kaarten; er is een vaste groep bezoekers, die naar De Pas komen op zoek naar gezelligheid. Maar wat blijkt: De ‘ Sociëteit zonder naam’ is ook een goed bewaard geheim in Heesch.

Bekend bij de leden, nog veel te onbekend in Heesch.

De Soos is inmiddels een samenwerking aangegaan met Samen Heesch. Samen Heesch steunt de huidige bestuursleden bij de promotie van hun mooie initiatief en beheren van de financiën. En veel belangrijker: ze gaan op zoek naar nieuwe leden en nieuwe activiteiten.

Bij deze nodigen we geïnteresseerden van harte uit om op maandag en vrijdagmiddag eens binnen te lopen in De Pas, zaal d’n Herd.

Op zoek naar ontmoeting en ontspanning? 

We vinden het leuk om nieuwe leden te verwelkomen; samen denken we graag na over nieuwe activiteiten. Meer informatie: 06- 25 09 65 83