Hoera het is zondag: 5 mei – presentatie over molens van Heesch en Nistelrode

Zondag 5 mei word de tweewekelijkse bijeenkomst “Hoera,het is zondag” opgeluisterd met een diapresentatie over de verdwenen molens in Heesch en Nistelrode. Er zal verteld worden over het ontstaan van de molens, over de plek waar de molens hebben gestaan en over de functie van de molens. Daarnaast zal er aandacht zijn voor de verschillende anekdotes die er over de gebeurtenissen rond de molens te vertellen zijn.

De dia serie zal verzorgd worden door Ad van de Akker en Mart Jenniskens en zal ongeveer inclusief pauzes anderhalf uur duren. De presentatie begint om 13.00u in zaal Den Herd in De Pas.

Natuurlijk kan je ook gewoon binnenlopen om elkaar te ontmoeten of een spelletje te doen. Vanaf 11.30 zijn we geopend voor vaste en nieuwe klanten. We sluiten om 16.00 uur. Consumpties voor eigen rekening. De toegang is gratis.

WEES WELKOM.