Hoera het is zondag, kom je ook?

Een nieuwe activiteit van Samen Heesch, KBO Heesch en Ons Welzijn. Start op 14 januari 2024 vanaf 11 uur in De Pas. Iedereen is van harte welkom,  vooralsnog  in de  even weken (2,4,6 enz)

Voor sommige mensen is zondag een saaie dag: geen bezoek, alleen thuis of een partner die de hele middag Max Verstappen wil kijken, terwijl je er zelf niks om geeft….. of vul maar aan. Er zijn nu drie organisaties die daar samen iets aan willen doen: Samen Heesch,  KBO en Ons Welzijn. Met elkaar organiseren we een ontmoetingsactiviteit in de Pas. Wat dat precies  gaat inhouden, hangt sterk af van wensen van deelnemers: dat kan zomaar gezellig wat kletsen zijn met een kopje koffie, misschien een spelletje doen met iemand die dat ook leuk vindt, daar een afspraak maken om later in de middag of in de loop van de week samen iets te ondernemen…. Er is van alles mogelijk. Deelname is gratis, consumpties zijn voor eigen rekening.

We starten op zondag 14 januari vanaf 11 uur en komen voorlopig elke twee weken bij elkaar. Heb je ook zin om te komen;  heb je misschien al concrete ideeën over de invulling van deze activiteit? Laat het ons weten, zodat we een beetje kunnen inschatten hoeveel belangstelling er is.

Je kan dat doorgeven via de email: vraag@samenheesch.nl of telefoonnummer 06-12997409 van Stichting Samen Heesch. Een appje sturen kan natuurlijk ook.

Wil je er meer van weten, gewoon even bellen.