Sport voor volwassenen gestart op 14 september 2023

start ssok & ssol

Op een stralende donderdagochtend verzamelden zich bij de hockeyclub MHC Heesch ca 40 belangstellenden om onder leiding van een 4-tal trainers deel te nemen aan het nieuwe sportprogramma van Samen Heesch. Van te voren hield de voorzitter van Samen Heesch een kort praatje over het hoe en waarom van dit initiatief. Daarna snel naar buiten om met zijn allen de warming up te doen. Daarna splitste de groep op om verschillende soorten conditietraining te volgen of een spelletje knotshockey uit te proberen. Tot 3x toe kon men wisselen van programma. Daarna de gezamenlijke afsluiting om daarna snel naar de welverdiende koffie te gaan. Buiten op het terras. Want ook gezelligheid en elkaar ontmoeten is een van de doelstellingen van dit project.

Samen Heesch heeft materialen aangeschaft om zowel de conditietraining als verschillende spelen goed uit te kunnen voeren.