CHEQUE UITREIKING SAMEN HEESCH

CHEQUE UITREIKING SAMEN HEESCH

Tijdens ons openingsfeest hebben we giften ontvangen voor het goede doel Stichting Samen Heesch. Met trots hebben we deze cheque kunnen uitreiken.

Door drukke agenda’s heeft het even geduurd voordat we deze mooie cheque officieel hebben kunnen overhandigen. Onze gasten ondersteunden het initiatief massaal en hebben tijdens ons openingsfeest in juli maar liefst 13.000 euro bijeengebracht. Dit bedrag hebben we gedoneerd aan Stichting Samen Heesch.

Deze stichting zet zich in voor de kwetsbare inwoners van Heesch. Zij willen deze inwoners helpen door zelfredzamer te worden, praktisch te ondersteunen, bijdrages te leveren op gebied van gezondheid door het aanbieden van preventieprogramma’s en het tegengaan van eenzaamheid. Met een 40-tal vrijwilligers staan zij klaar voor anderen en schieten zij te hulp wanneer dit kan.

Niet voor niets kiest Van Munster Recyclers deze lokale stichting als goede doel voor de giften van het openingsfeest. Wij danken iedereen voor hun bijdrage hieraan!