Heesch: durf te vragen

We doen het samen

Het Dorpsplein en Wij Heesch zijn beide opgericht om hulp te bieden aan inwoners van Heesch. Soms weet je zelf niet precies welke voorzieningen er allemaal zijn. Die vragen kunnen wij goed beantwoorden. We hebben er zelfs een hele handige website voor ontwikkeld (www.hulpwijzer-bernheze.nl) met een schat aan informatie. Zo nodig verwijzen we door.

Heb je een praktische vraag omdat je zelf wat beperkter uit de voeten kunt? Geen probleem; onze vrijwilligers staan al meer dan een jaar klaar om hulp te bieden. We komen graag voor een simpel klusje binnen of buiten, een boodschap, een uitje, of misschien heb je wel een andere vraag. Wij vinden het fijn om je te helpen waar we kunnen!

Je kunt ons altijd bellen of appen, van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur. Ons telefoonnummer is: 06 12 997 409. Mailen mag ook: vraag@dorpspleinheesch.nl.

O ja, nog even dit: vanaf januari hebben we een nieuwe naam en worden onze beide stichtingen één  onder de naam: Samen Heesch. Maar we blijven doen wat we nu ook doen, jou helpen waar we dat kunnen.

Wil jij ons helpen – neem dan ook even contact op. Graag tot ziens!